Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Oradea Festfall (3/6 oct.2019)

Este posibil ca imaginea să conţină: text
Muzica bună pe tot parcursul festivalului, la cele două scene: scena principală din Piața Unirii și scena Live Nouveau de pe pietonala Vasile Alecsandri.
Amplasată în fața Teatrului Arcadia, scena Live Nouveau va găzdui 8 concerte, câte 2 în fiecare zi, dintre care unul susținut de trupele locale înscrise în concursul nostru. Mai mult, experiența muzicală pe care o va oferi această scenă va fi îmbogățită de un decor inedit, sub forma unul zid de graffiti de 7.5m înălțime, conceput special pentru Oradea Festifall.
La scena principală a festivalului ne vom bucura de 6 concerte cu artiști și trupe consacrate din România. Dacă joi este ziua dedicată talentelor locale, de vineri până duminică îi vom asculta în Piața Unirii pe The Rock – o trupă tribut AC/DC recunoscută la nivel european, VAMA – una din cele mai longevive și iubite trupe românești, 3SudEst – alături de care vom retrăi momente frumoase din adolescență, Smiley – un artist care cu siguranță ne va ține cu zâmbetul pe buze, Mihail – o prezență plină de carismă și, în finalul festivalului, The Motans – una din cele mai apreciate și de succes trupe din România la momentul actual.
Așa cum v-am obișnuit, festivalul se va încheie cu un spectacol de artificii și muzică, în 6 octombrie, imediat după concertul The Motans.
PROGRAM la SCENA PRINCIPALĂ:
📌 JOI, 3 octombrie
20:30-22:30 Artiști și trupe locale
📌VINERI, 4 octombrie
20:30 THE ROCK (AC/DC Tribute Band)
21:30 VAMA
📌SÂMBĂTĂ, 5 octombrie
20:30 3 SUD EST
21:30 SMILEY
📌DUMINICĂ, 6 octombrie
20:30 MIHAIL
21:30 THE MOTANS
22:30 Spectacol de artificii

Niciun comentariu:

Postare prezentată

Teodor Dume: De ce, tată?...

Tata s-a dus într-o zi de iarnă cu foarte multă zăpadă. De fapt, nici nu știu dacă s-a dus de tot.Indiferent de zi, cu privirile încețoșat...

Top 10