Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Meravei Mihaela,( carte): Confesiuni din universul cărților

Apariție editorială, Apariție editorială, Apariție editorială, Apariție ...
!Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Am onoarea și bucuria să vă anunț apariția celui de-al doilea volum de cronici semnat de mine: „Confesiuni din universul cărților”, la Editura Colorama, în cadrul Colecției Cercul Literar de la Cluj - Eseuri. Cu atât mai mult sunt mândră de acest volum, cu cât el se bucură de colaborarea, în ceea ce privește ilustrația primei coperte, intitulată: „politichii”, cu pictorul, scriitorul, Daniel Dăian, membru al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Alba-Hunedoara, și colaborarea cu scriitorul Ion Cristofor, membru al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Cluj-Napoca, care semnează textul escortă de pe coperta a patra, amândurora nu pot decât să le aduc prinos de mulțumiri. Mulțumesc cu inima altor două nume cunoscute, pentru prietenie și mai ales pentru profesionalism, editorul Colorama, inițiatoarea și coordonatoarea Cercului Literar de la Cluj, scriitoarea Emilia Poenaru Moldovan, pentru elaborarea ireproșabilă a volumului și poetei Silvia Bitere, membră a Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Sud-Est, pentru susținerea și ajutorul ei . Aceleași mulțumiri speciale aduc și directorului Editurii Colorama, domnul Lucian Andrei, care mi-a oferit oportunitatea ca volumul meu de cronici să fie promotorul colecție de ESEURI.
Cartea conține cronici despre volumele scriitorilor din Cercul Literar de la Cluj, dar și a altor scriitori consacrați, mulți dintre ei fiind membri ai Uniunii Scriitorilor din România, majoritatea fiind publicate în reviste literare sub egida USR - și lor le mulțumesc pentru provocare, pentru bucuria lecturii unor cărți deosebite, pentru participare la acest proiect literar: Silvia BitereErika BlojCamelia BuzatuIon CristoforMarian DanciDăian Daniel, Dumitru Doman AugustinTeodor DumeRaluca Faraon, Adrian Frățilă, Corina GeorgescuVasilicaGrigoraș, Carmen Tania Grigore, Daniela Mărginean, Mircea EleanorMirela Orban, Maria Pal, Emilia Poenaru Moldovan, Spiridon Popescu , Constantin PredaAna UrmaVişan DragoşVoiculescu Nina.
Volumul poate fi achiziționat prin comandă pe site-ul Editurii Colorama sau prin comandă la editorul Colorama, Emilia Poenaru Moldovan.
Lansarea de carte va avea loc de Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, 8 nov., 2019 o zi cu o mare valoarea spirituală pentru mine, într-un cadru deosebit, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, sala Tonitza, unde vă aștept cu mare drag!
(text:Mihaela Meravei)
Meravei Mihaela 

Niciun comentariu:

Postare prezentată

Teodor Dume: De ce, tată?...

Tata s-a dus într-o zi de iarnă cu foarte multă zăpadă. De fapt, nici nu știu dacă s-a dus de tot.Indiferent de zi, cu privirile încețoșat...

Top 10