Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Ioan Popoiu: Aniversare, revista Ofranda literară


Este posibil ca imaginea să conţină: textSe-mplinește o lună de la apariția revistei noastre OFRANDA LITERARĂ!                   
În aceste 30 de zile, pentru noi încărcate de emoții și așteptări, revista noastră a ajuns să fie deja cunoscută de sute de cititori pasionați de literatură, este difuzată în toate grupurile literare de pe Facebook! Revista este răspândită în țară colaboratorilor noștri și în străinătate, în Franța și Italia. În perioada următoare, în ciuda împrejurărilor nefavorabile, vom continua promovarea asiduă a revistei OFRANDA LITERARĂ în țară și străinătate, inclusiv în SUA și Canada. În legătură cu promovarea revistei, facem un apel cald către cititori, mai ales către intelectuali, să ne ajute în calitate de corespondenți voluntari pe provincii și mari orașe! Cei doritori să o facă, sunt rugați să se adreseze redactorului șef al revistei, a se vedea mai jos adresa de e-mail și nr. de mobil.
Programul revistei OFRANDA LITERARĂ, amintit deja, își propune să promoveze literatura autentică, română și universală, cultura de mare valoare, artă, filosofie, spiritualitate, teologie, istorie!
Ne adresăm tuturor creatorilor, de la cei consacrați până la debutanți și tineri, față de care vom manifesta mare receptivitate. Materialele literare pot fi diverse, poezie, proză, teatru, eseu, reportaj, interviu, însemnări, cronici, recenzii, jurnal, corespondență. Îi asigurăm pe cei care vor să publice, că revista noastră le asigură o libertate deplină de manifestare, de dezbatere a ideilor și dialog.
Precizăm că următorul număr al revistei noastre, publicație trimestrială, va apare până la 30 iunie, în funcție și de împrejurările binecunoscute Îi rugăm pe colaboratorii noștri să ne trimită materialele literare până la 25 mai.
Toți cei care vor să fie prezenți în revistă au la dispoziție adresa de email ionelpopoiu27@gmail.com și tel. mobil 0732 305 232, între orele 17, 30-19, 30.
Vă mulțumim mult! Vă așteptăm!
Liana NICOLAE, Director
Ioan POPOIU, Redactor șef
***
Redacția Revistei Extemporal liric,
urează succes și La mulți ani "surorii" noastre

Niciun comentariu:

Postare prezentată

Teodor Dume: De ce, tată?...

Tata s-a dus într-o zi de iarnă cu foarte multă zăpadă. De fapt, nici nu știu dacă s-a dus de tot.Indiferent de zi, cu privirile încețoșat...

Top 10