Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Anica Andrei-Fraschini: Alt condițional

Redacția Revistei Extemporal liric,îi urează autoarei,Bun venit, pe drumul literaturii!          
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

         Iată, am primit exemplarele cărții mele... Mă bucur ca un copil și Îi mulțumesc Lui Dumnezeu. Poate că nu trebuie să mă mai simt caraghioasă, cu un debut la 63 de ani, ci să spun și eu: "Niciodată nu e prea târziu..."
        Dragii mei părinți, voi mi-ați dat flacăra vieții și iubirea, mi-ați încurajat talentele, vouă vă datorez mare parte din educație și formare, știu și simt că mă vegheați de Sus... Vă iubesc!
        Geli a mea, surioară adorată Angela Nesteriuc, m-ai "frământat" tu o bucată de vreme, dar se pare că a ieșit un "aluat" acceptabil. Treacă de la noi! Te iubesc!
Țin să mulțumesc încă o dată, tuturor celor care au făcut posibilă apariția în formatul clasic, atât de prețios, al cărții, a unei părți din creațiile pe care le-am slobozit din trăire, gând, vis, har, inspirație...
        Rodica Rodean, dragă prietenă atât de sufletistă, muncitoare, dinamică..., îți mulțumesc pentru TOT! Dumnezeu așază lucrurile cum știe El, așa a fost să fie, ca primul volum de autor să-mi iasă la Iași, orașul meu drag, sub egida Asociației Universul Prieteniei, de care te ocupi cu dăruire, de 12 ani, alături de colaboratori merituoși, pe care îi salut și cărora le mulțumesc, de asemenea. De altfel, țin să îi salut pe toți membrii acestui Univers și să le doresc sănătate și numai bucurii !
        Ana Ardeleanu, prietenă și poetă remarcabilă, atât de dragă, reverență pentru cuvintele scrise despre mine și poemele mele! Sunt onorată! Prietenia noastră crește pe o bază de esențe și valori umane dintre cele mai alese.
        Mulțumesc doamnei profesoare Florica Pățan, pentru aprecieri! Recunoștință pentru că mi-a remarcat și prezentat creația!
Dragă Editură PIM, îți mulțumesc! La cât mai multe cărți !
(Anica)

Niciun comentariu:

Postare prezentată

Teodor Dume: De ce, tată?...

Tata s-a dus într-o zi de iarnă cu foarte multă zăpadă. De fapt, nici nu știu dacă s-a dus de tot.Indiferent de zi, cu privirile încețoșat...

Top 10