Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Poșta redacției revistei Extemporal liric

***
Dragii mei!
Poșta Redacției - Posts | FacebookDa, aveți dreptate!. M-a retras din viața literară publică dar așa cum am promis vă voi urmări și publica textele de calitate în revista pe care o administrez. de postat texte sub semnătura, Teodor Dume nu o voi mai face prea curând. Am în pregătire publicarea a patru volume. Și doar atât în acest an!.

*Dogaru Adi
Vreau revista!.
Bine ai venit în grupurile administrate de revista Extemporal liric!. Dovadă că apreciem postările e și textul publicat în acest număr al revistei.
revista Extemporal liric apare online. Posibil ca în viitorul apropiat să apară și pe suportul de hârtie
*Neluțu Chirodea
Cum pot publica în revistă?
Simplu și direct!.Postați în cele trei grupuri administrate de revistă, voi face selecția celor mai bune texte și...GATA!
* Pătrașcu Câlin
Cum intrăm în posesia revistei?
Așa cum spuneam și domnului Dogaru, revista este online și o puteți accesa aici: revistaextemporalliric.blogspot.com
O puteți face cel mai ușor de pe platforma Google . Link-ul direct a fost blocat de către cineva care nu le are cu cele "sfinte" dar nici cu poezia sau literatura, în general. Un neputincios și un frustrat!. Adică privat de frumusețea cuvântului dar și de efectele bunului simț!.

***REDACȚIA
Vă așteptăm cu texte de calitate pe cele trei grupuri administrate de revistă: Academia de Poezie, artă și Literatură - Teodor Dume, Extemporal liric/ grup și Esențe/grup.
*** Mulțumim tuturor pentru colaborare!.


Niciun comentariu:

Postare prezentată

Teodor Dume: De ce, tată?...

Tata s-a dus într-o zi de iarnă cu foarte multă zăpadă. De fapt, nici nu știu dacă s-a dus de tot.Indiferent de zi, cu privirile încețoșat...

Top 10