Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Jaf la o casă de schimb valutar din Oradea

i
Jaf ca-n filme la o casă de schimb valutar din Oradea
Un bărbat mascat a tâlhărit o casă de schimb valutar din Oradea și a fugit cu peste 110.000 lei și 250 euro.

Jaful a avut loc în cursul serii de sâmbătă, 28 septembrie, în jurul orei 21:15, la casa de schimb valutar de pe Șoseaua Borșului nr. 3, în apropiere de stația de carburanți Petrom și magazinele Kaufland și Lidl. Hoțul a pătruns în casa de schimb valutar cu fața acoperită și cu un spray lacrimogen. Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, bărbatul a pătruns cu forța, prin violarea sediului profesional, în incinta unui punct de schimb valutar din municipiul Oradea și, după ce l-a agresat fizic pe un bărbat de 37 de ani, din Oradea, care era casierul societății comerciale, ar fi sustras 110.800 de lei și 250 de euro, iar apoi a fugit.
La doar câteva minute de la comiterea furtului, hoțul a fost prins în apropierea casei de schimb valutar chiar de casierul agresat, care a fost ajutat și de alți cetățeni pentru a-l imobiliza până la sosirea polițiștilor. Hoțul s-a opus și a încercat să scape, însă în urma răfuielii acesta s-a ales și cu leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital până luni, când a fost transportat în Arest.
Prejudiciul a fost recuperat integral de la hoț.
(sursa:Bihon)

Niciun comentariu:

Postare prezentată

Teodor Dume: De ce, tată?...

Tata s-a dus într-o zi de iarnă cu foarte multă zăpadă. De fapt, nici nu știu dacă s-a dus de tot.Indiferent de zi, cu privirile încețoșat...

Top 10