Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Doar piatra din adâncul fântânii îți poate vorbi despre durerea apei (Teodor Dume)

Liceul BETEL din Oradea în Competiția Euroșcoala - concurs internațional pentru licee

Liceul Betel din Oradea a fost inscris in “Competitia Euroscoala”, un concurs international pentru licee
Vineri, 27.09.2019, Liceul Teologic Penticostal ″Betel″ Oradea a avut parte de un moment de sărbătoare şi de excepţie, şi anume, înscrierea în competiția Euroscola – un concurs național pentru licee – derulat de către Biroul de Informare al Parlamentului European în România (BIPE), în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale.
Ediţia din acest an a concursului Euroscola se desfăşoară sub titlul generic ″Educaţia schimbă vieţi″. De altfel, Nelson Mandela spunea că ″Educaţia este cea mai puternică armă ce poate fi folosită pentru a schimba lumea″. Pornind de la această idee, echipa de proiect din cadrul liceului nostru şi-a ales ca motto ″Şcoala te face mare!″, iar ca titlu pentru proiect ″Repatriot: rădăcini şi aripi″, un titlu simbolic şi extrem de sugestiv pentru parcursul personal şi profesional al personalităţii alese.
Aşadar, echipa de proiect intrată în competiţie este formată din 24 de elevi din clasele a X-a şi a XI-a şi coordonată de prof. Otilia Bota și prof. Alexandra Martin.
(sursa:infooradea.ro)

Niciun comentariu:

Postare prezentată

Teodor Dume: De ce, tată?...

Tata s-a dus într-o zi de iarnă cu foarte multă zăpadă. De fapt, nici nu știu dacă s-a dus de tot.Indiferent de zi, cu privirile încețoșat...

Top 10